051217

Allt jag vill ha på min födelsedag är att ha dig här nära mig...You and me!

051217 , jag glömmer aldrig , aldrig , aldriiiiiig
 image4


12 april.

Om 35 minuter händer det , det som inte fåååååår hända , fyfan jag fååår paannnnnnik jag börjar bli stora damen...

Just nu när jag sitter här ensam när alla andra sover så känner jag mig som gamla faster Berta 80 år som är ensammast i världen och så gammal att hon inte ens orkar raka benen längre.. haha

Men det ska nog lösa sig imorgon , får jag hoppas..

Har hunnit med en jäkla massa grejor idag...Känner mig riktigt riktigt vuxen som tar itu med allt alldeles själv..

Vaknade imorse av den förbannade cp klockan som mamma köpt till mig , får en chock av ljudet från den, VARJE MORGOOOON! Sprang upp och började kvickt att städa hela huset , efter typ 2 timmar kommer jag på att jag ska vara hos tandläkaren.. Jag får kuta , utan att ens kollat mig i spegeln snabbt som fan till bussen och ner på stan..
När jag kommer till tandläkaren så upptäcker de attt det var värre än vad dom trott ?! Men det hade jag redan fattat eftersom det gjort svinont i typ 2 år.. Jag kommer få borra ut hela skiten och fylla på med lagning igen.. PISSRÅTTA ocksåå..

Fick kuta igenom stan ännu en gång , och tro mig jag såg ut som ett mongo.. Halva ansiktet hade inte riktigt återhämtat sig efter bedövningen .. hahah , kan inte sett så jäävla schysst ut alltsåå..

När jag var hemma så vare bara att packa ihop och dra igen.. ner till F&S , träffa Podie och boxas järnet till PO låten... Basta med kläderna på och sen kuta hem igen..

STRESS STRESS STRESS!

Nu på kvällen har jag bara hunnit städaoch baka min egen födelsedagstårta och nu är jag så trött och utmattad så jag kommer somna på bumsen även fast jag egentligen skulle kolla på Sex & The City... Måste hålla ögonen uppe , Måååååååste hålla ögonen uppe...

Imorgon är jag 18

GRATTTIS MIG SJÄLV I FÖRSKOTT !
                                 Såhäär gammal och  glad är jag -->      image3

Izzie Pizzie Pow

Jag glömde visst att nämna det viktigaste
nu är det bara 23 dagar kvar tills Prince Izzie Pizzie Pow kommer att ligga på min mage och spinna hela dagarna...
                                            image2
Bara min min min!

11 april.

Nu var det allt ett tag sen man var inne här och skrev , men har vart sjukt mkt annat att göra, så jag har helt enkelt inte haft tid..

Har bott i min apartment i 1 månad nu  och det är väl bland annat därför jag inte kunnat göra något annat än att plocka här hemma , varje jäävla dag.., känns sjukt att tiden går så snabbt och att man vänjer sig vid nya rutiner bara på några veckor..
Lägenheten är underbar och läget också känns som solen skiner här varje dag och jag tror inte jag vaknat en enda morgon på piss humör..
.. Kan inte fatta hur jag orkade bo ute åt helvete förr..TUR att vi flyttade , säger jag bara..annars hade jag bergis gått under...

Allt rullar på helt perfekt här hemma allt börjar komma i ordning och jag har PÅSKLOV NU , sååååå underbart med sovmorgon varje dag och bara mys och fika med brudar hela dagarna...
Sen så är det ju bara 3 weeks kvar tills min prins kommer och sover med mig varje natt i min säng så då blir det lite fart här hemma..så mysigt så att jag spricker :)

På tal om annat så är det visst någon som blir myndig på fredag också.. och vad jag vet så är det inte JAG..
för jag kan ju bara säga att jag har bestämt mig för att inte fylla 18 överhuvudtaget , jag villl inte!
VARFÖR går tiden så jävla snabbt , känns som om jag var liten nyss och nu är jag lixom helt plötsligt FÖR stor...

JAG VILL INTEEEE BLI VUXEEEEN, Om någon har ett bra tips på hur jag ska klara mig ur min artonårskris så kan ni få dela med er mer än gärna..!!!!!!!!!!!!

Nu har syrran kommit och jag ska ut och mysa med henne istället för att sitta här och vara osocial...

BABA TATA


RSS 2.0