Måndagen.

Igår var det måndag, en lång ,jävla måndag!

Dagen gick skit segt och jag fick stanna kvar på jobbet 40 min mer än vanligt, och det var fan ingen av kärringarna som brydde sig om att jag hade bråttom ner på stan!
Maten jag hade med mig smakade skit, alla på jobbet var på dåligt humör, jag mådde illa hela dagen, hade ont i huvudet och det luktade spya över hela stället för att en spruträdd unge hade spytt i korridoren. kan inte bli sämre?!

Har mått skit senaste tiden och börjar faktiskt bli lite orolig för att det ska vara något konstigt på riktigt, är så sjukt trött hela tiden och mår illa som fan plus att jag är helt yr i huvudet så jag knappt orkar stå.. En viss person sa till och med igår att jag såg rätt "sliten" ut , så det är ju bara en bekräftelse på att jag typ ser sjuk ut ?! haha

Efter jobbet fick jag som vanligt cykla skit snabbt till stan eftersom jag var stressad för att klockan blev så mycket och för att det var så mycket som jag skulle hinna med.
Mötte Linnea och Loui för att ta en fika och shoppa, blev ingen shopping men fika blev det iaf, kaffe och chokladglass, MUMS!


Efter fikat skulle älskling komma till stan ett tag, så jag gick en snabbis för att träffa honom..var tvungen..hihi
Galet att jag kan sakna en sån liten person så mycket, hela tiden ;)

Hann med liten shopping innan det var dags att åka hem så vi köpte hårfärg och lite annat och åkte hem till mig..
Har ju tänkt typ 3 veckor på att jag har skit konstig färg på håret, haha , men fick även det bekräftat idag så jag tänkte att det kanske var dags att göra något åt det, PÅ RIKTIGT!

Håret blev skit bra, så jag och tjejerna satt och kollade in mobbade människor på internet och sen åt vi lite godis..okej, MYCKET godis..

Tjejerna drog och jag somnade efter 10 minuter..haha

Idag ska jag träffa mitt bästa, Lina och sen kommer storebror hem ikväll...MYS!

Nä,nu ska jag fortsätta att jobba och göra ingenting, tanterna börjar kolla konstigt på mig och ser allmänt sura ut.
 

P & K


Ps. 15 dagar kvar till Alanya !

image42

YES

Nu har jag och Marta bestämt oss , efter att jag kommit hem den 23e Augusti så ska vi tatuera oss plus att jag ska pierca läppen..  piercingen ska vara nedanför läppen på sidan :) kommer bli jätte fint!

har inte bestämt vad jag ska göra för tatuering bara, men har några förslag

antingen mitt namn på höften eller en text på benet


Men det jag helst av allt vill är att göra en stor tribal som går längs sidan av magen neråt..ska lägga upp några bilder på några alternativ,
men ,VÅGAR JAG?! kaaaanske ,kommer bergis göra skit ont att göra, men det är det värt..

HJÄLP MIG?! vad ska jag ha för tatuering, måste fundera ordentligt , så att den verkligen passar mig..

kommentera!

 image36

image37
image41<-- Snygg bild föressten , haha








Jag har SÅ tråkigt.

Jag och Hanna i Golden Sands 2007...

image32

koll in min nya modemedvetna frisyr ( inspiration Victoria Beckham) och kolla också på Hannas fräscha solbränna som jag är så jävla avis på!

Du har mitt hjärta i din hand. Älskling.

Du har mitt hjärta i din hand. Älskling.

image26

Helg.

Nu är helgen slut , igen , and it sucks!

Tiden går så jävla snabbt så man hinner knappt göra något , jag hinner inte med ! Tur att det bara är två veckor kvar på jobbet nu!
Vädret har vart piss igen precis som de senaste 50 dagarna. Blä , blir bara blekare och blekare.. USCH USCH USCH..

Fredag:
Var på jobbet som vanligt, men dagen gick skitsnabbt, konstigt nog! Åkte hem fort som fan, vilade hela eftermiddagen eftersom att jag och Hanna hade massa planer inför kvällen.  När jag pratat med älskling och tänkt efter både en och två gånger, så kom jag fram till att det enda jag hade lust med,  var att träffa honom, så kvällsplanerna fick ställas in !
haha kände mig som värsta svikaren Hanna, förlåt , men du vet hur det är visst?!
Jag hann både ett träningspass och en myskväll med familjen innan det var dags att åka iväg.
Väl hemma hos älskling blev det mys, men så fort jag kom dit var jag helt plötsligt vääldigt trött också?! Älsk gick ut ur rummet högst 5 min och när han kom tillbaka så låg jag där och sov, djupt som fan och jag orkade knappt hålla ögonen öppna när han väckte mig, kände mig helt drogad..haha

Lördag:
Hade satt klockan på 10 för att jag skulle hinna upp och sola, men när jag gick upp och öppnade persiennerna kom jag fram till att jag lika gärna kunde sova bort hela dagen istället, helvetes skit väder!
Sov till klockan 1 istället och gick upp och käka lite frukost.  Drog hemåt vid 3 tiden och fick veta att Hanna tänkte svika mig och min "lördagsplanering"  lika grovt som jag svek henne på fredagen, haha..

Min goda hora, jag förstår inte hur du kan vara en sånn skön människa som bara vågar spåra totalt, utan tvekan!

Trodde det skulle bli en tråkig kväll framför tv:n, men då kom det oväntade samtalet från Marta , som mer än gärna ville hitta på något..
Mobbade som vi är, gick vi ensamma på Dragon Palace och käkade så mycket av buffén tills båda höll på att kräkas och dö. Massa friterad mat och skit, precis som tunnisar som oss två behöver!
När vi skulle betala maten så kom jag på att jag hade glömt pengarna, hahah SÅ typsikt mig. Men Marta hade tydligen en deal ;)

Om hon betalade min mat, så var jag tvungen att jag följde med henne hem för att dricka vin och bli som Marta uttryckte det "skitfull" haha..
Var inte mycket att göra eftersom jag hade glömt pengarna, så vi tog våra sköna?! cyklar och cyklade hem till Marta..


Efter typ 1000 förstörande samtal till Hanna, ett antal skit sexiga kort och vin så var vi båda på skit bra humör så vi bestämde oss för att åka ner till stan för att käka igen!? haha



Marta var skitfull precis som hon ville och blev hungrig igen så vi drog till mc donald där vi fick sällskap av ett monster och sen käkade vi massor av mat, igen!

Efter mycket snack så satt jag vid halv fyra på cykeln på väg hem igen, och konstigt nog hade inte mamma ringt och undrat var jag var  ;)

Somnade på en gång , med både datorn och telefonen på och vaknade av att Izak bet sönder min nästa, skönt? JA



Söndag:
Vaknade halv två av att pappa kom hem helttokig i rummet. Tog en snabbdusch och tog på mig kläderna ( hittade faktiskt några riktigt fina i min garderob för en gång skulls)
 medan mamma körde fram bilen.
Sen åkte vi till stan för att shoppa lite nya kläder och skor, fanns faktiskt en hel del fina grejer!
Slutade med att jag kom hem med ett linne,en klänning och ett par skor.. Kan behövas!

Nu ska jag käka , städa mitt rum och senare blir det mys och film med mama..


P & K


en halv hora ? någon?

En halv hora ? någon som är sugen ?


image20



stackars..haha


Fredag!

Var så jävla trött igår när jag kom hem efter onsdagens festande så jag deckade i sängen redan klockan halv 8, stackars mig!
Vid nio väckte mamma mig för att vi skulle kolla på film och jag svarade med kommentaren
"Jag orkar inte gå till jobbet idag, det känns som om jag sovit en timme bara"
haha och det var ju precis vad jag hade gjort.
Jag gick upp, käkade kladdkaka, pratade med älsklingen och gick och la mig igen.
Imorse vaknade jag för första gången på flera veckor, utvilad!
Orkade till och med borsta håret och sminka mig imorse..haha

Idag är det  utgång igen, haha jobbigt men kul! Vet inte om jag orkar egentligen, men finns inte mycket annat att göra eftersom älskling jobbar hela helgen... :(
Får försöka dricka kaffe under dagen och sen sova lite när jag kommer hem , så jag laddar ordentligt till ikväll..

Imorgon vill jag ha väder, FINT väder med sol och mys, Jag vill sola och bli brun!
HOPPAS HOPPAS HOPPAS PÅ VÄDER!

Dags för morgonlatte och morgonfika :)

P & K

Ps.  Min soulmate, THE HOE , är sjukt bra, så glad att vi har börjat umgås ,min bästa bästa hora  ! ;)


helt jävla rätt.

image16


ha ha ha !

Uhh.

Igår var det onsdag, jag var sliten som ett djur och hade ont i huvudet men skulle endå ut på krogen förstås.
Jag, Hanna och Klara möttes upp på bussen för att åka vidare för att förfesta, helt okej. Men var endel skumma typer där. Som bara snackade om pengar, pinsamt! Som om att de vore det viktigaste?  En av dom skönare pojkarna, Fredrik hade fixat en "Cinzano Asti" till mig, och det var perfekt, den är så sjuuukt god.

Efter ett antal drinkar och hela flaskan Cinzano så hann klockan bli halv 12.
Så beställde vi en taxi för att åka vidare till stan. Alla sprang omkring som galningar i hela huset och vi var inte klara och ute ur huset förrens klockan 12, haha , och hur mycket kan inte det kostat att ha taxin väntandes där i en halvtimme?
När vi kom fram till BJ så fick vi gå förbi hela kön eftersom vi stod på listan , underbart för kön var jätte lång!
MEN fuck , vi fick endå betala, fri entré gäller tydligen bara för den som skrivit upp...

100 kr, men det var helt klart värt det, det var bra stämmning , mycket folk  och för EN GÅNGS SKULL ,så var det bra musik också.

När klockan började närma sig halv 2 och jag trodde att jag behövde gå mot bussen, så kom jag på att det inte ens går någon buss. Jag fick helt enkelt börja gå hem, barfota?! igenom en av de platser i Uppsala där flest tjejer bli våldtagna, läskigt även om jag inte såg en enda människa på vägen hem. När jag kom hem var jag fortfarande helt snurrig i huvudet och mamma mötte mig direkt i dörren med en extremt orolig blick.

Hon hade tydligen försökt ringa mig jätte många gånger och hon hade varit hur orolig som helst, inte likt min mamma!

Klockan hann bli tio över 3 innan jag gick och la mig, och nu idag gick jag upp klockan halv 7 igen, för att gå till jobbet.
Jag är inte trött idag i alla fall, jag är bara bakis/ fortfarande full, hoppas inte att mina nya homies, Barbro och Barbro märker något eftersom jag är helt borta i huvudet..haha

Nu ska jag gå och dricka två stora glas vatten så jag slutar må såhär illa och sen ska jag sova lite på golvet bakom kassan , tills nästa patient kommer ;)

P & K


DAGENS!

Nu sitter jag här och frågar mig själv hur materialets kompis kan vara mongolid och helt puckad i huvvet medan hans vän verkar förstå vinken ..

Helt sanslöst han förstår inte swedish lizzom..
plus att han har en otrohetsaffär med mig , som JAG själv inte ens känner till..Hahahahahahaha
STALKER


Samtal:

P: hej kan vi ses idag och ta en fika?
J: Nej det kan vi inte..
P: Vi behöver inte ta den i stan om du inte vill att din pojkvän ska se oss.
J: VA?! SOM SAGT, JAG HAR POJKVÄN..
P: var vill du ses och när ?

HHAHAHAHAHAHAHAHAHHA jag dör

haha

image15

Så jävla rätt så jag var bara TVUNGEN, haha



förlåt ?!

Hela dagen , varje dag.

Här sitter man hemma igen trött som vanligt efter jobbet !
Har precis som vanligt , stressat mig igenom eftermiddagen..
Fick sluta vid 4 och sprang ner på stan för att fika med Jonte och leta efter ett par jeans , klockan fem ringde pappa och vi skulle åka till Ikea.
Tyvärr så blev det bara massa bråk direkt när vi hade kommit fram, så jag gick ut från Ikea köpte en chipspåse och satte mig utanför och tjurade tills han var klar..

Loggade in på bloggen direkt när jag kom hem , haha , har blivit bestatt av det här! 
Till min förvåning så hade någon kommenterat bloggen, ku tänkte jag , även om jag trodde att det bara var någon man kände som skulle lämna ett avtryck..men det var det inte...
 
Någon tyckte visst att jag var en tunnis,  och den här någon måste sett mig i verkligheten eftersom jag inte har någon bild på bloggen som visar min kropp.. busted !

image14

men hallå? vem visste inte det redan , folk som känner mig vet att jag har vart såhär enda sen barnsben..

Jag har knappast några ätstörningar , tränar inte och jag bantar inte heller , läs igenom mina matvanor så tror jag ni förstår ;) ( pizza, fika, hamburgare, chips,cola, latte) haha och INGEN träning , inte sunt..
Jag har faktiskt inte gjort något speciellt för att se ut såhär..  har väl bra gener eller något.. haha


För det är väl fint att vara naturligt smal , eller ?! aajaaaaa nu är det så iaf , haha
... men du "T" tack för att du uppmärksammade att jag var lite söt endå ;)

Och om det är någon som undrar något annat , så säger jag bara en sak..
"Den som inte frågar något, får ingenting veta"
.. så fråga på bara, och fortsätt kommentera för fan!

Nu ska jag gå och göra världens godaste te, african rooibos och sen ska jag lägga mig i min sköna säng och prata med en liten rabarber, måste vara på topp för vår utgång imorgon..


image12


Hanna har nämligen planerat in ett grovt "onsdagsfestschema".. som jag bara MÅSTE vara pigg till..

mer om detta imorgon..

Sovgott sötnosar! Love you !

P & K


you make me better.

She treats me like a don, watches for the hit
Checks where I go, even watches who I'm with
The right when I'm wrong, so I never slip
Show me how to move, that's why I never trip
And baby girl you so major they should front page ya
God bless the parents who made ya
Middle finger anybody who hate the 
.. way we burn it up


I'm a movement by myself ,But I'm a force when were together
Mami I'm good all by myself
But baby you, you make me better..


14/6 - 2005, 26/5 - 2007..

jag vill dela allt med dig älskling <3

24/7

Jahaja ännu en dag på jobbet, och alltid samma sak , faaaan det här är den värsta sommaren i hela mitt liv..
Jag hinner ju ingenting och jag ORKAR inte jobba...vill vara hemma...
jag vill sova halva dagarna , gå upp och göra vad jag vill utan att känna att jag är stressad hela tiden..
och framförallt jag vill hinna solaaaaaaaaaaaa och mysa, har knappt hunnit det i år och känner mig hur blek som helst..

Det kommer ju inte ens några patienter hit , förstår inte varför man ska ha öppet då, det är ju heeeeeeelt tomt och jag bara står här och vet inte vad jag ska göra..

SKÖNT att man får grymt bra betalat för det här iaf ;)


Igår slutade jag vid halv 5 som vanligt , gick ner på stan för att möta mimmi och charlotta, Vi käkade en sallad på cupido och jag hittade ett par skit fina byxor som jag bara var tvungen att köpa..kanske lite impulsköp, men endå.
Efter det så rådfrågade jag frisörcharlotta om mitt slitna hår och hon hjälpte mig att fixa en bra inpackning så att jag kan bleka det ännu mer , haha TUR!

Mimmi drog iväg på bio och vi andra vandrade på stan ett tag till , men det tog inte lång tid innan telefonen ringde och jag var tvungen att åka hem..typiskt..

Jag kom hem , käkade för mycket pizza och drack cola <3 mums!
och sen fick jag äntligen min tröja som storebror köpt i New York, så fin och mysig så jag måste bara lägga upp en bild på den ;)

image11


Ikväll så blir det nog en tur till Ikea, ska försöka göra i ordning mitt rum nu , så det blir lite mysigare, kommer ju inte bo kvar hemma så länge, men måste ju ha det bra så länge jag är kvar ;)
Måste ner sen och köpa mer kläder också ,  " Jag behöver något ovanligt som är lite ful snyggt" som jar brukar säga , och det kan jag nog defenitivt hitta..

Imorrn blire utgång på BJ med hanna och CO, VIP.. kan inte bli annat än bra..

Äh, nu ska jag gå och ta hand om små barn som skriker och inte vill ta sprutor :)

P & K


Jag har tråkigt.

( x ) snott den här listan! - kan väl hända.

( x ) rökt en cigarett -   ingen kommentar.

( x ) rökt en cigarr - om det räknas med att man testat ett bloss , Ja.

( x ) varit full - vem var alltid under bordet förr i tiden , tjejjer ? haha

() hånglat med någon av samma kön - näe, bara pussat.

( x ) varit kär - usch ja, bara jobbigt

( x ) blivit dumpad -  tyvärr så har det hänt..

( x ) dumpat någon -  lång historia och jävligt svår förklarad

() fått sparken - NEJ

( x ) varit i knytnävsslagsmål - haha jaa när jag var 15 och hade vart irriterad på T sen 5 år tillbaka.

( x ) rymt hemifrån -  har jag väll , x antal gånger

( x ) haft känslor för någon som inte känt samma sak - JA, jobbigaste som finns.

() blivit arresterad - NEJ , jag är en snäll liten flicka som aldrig är busig.

( x ) hånglat med en främling - främling och främling vi hade ju känt varandra i flera minuter ;)

() gått på en blinddejt - Nej , aldrig i hela mitt liv, pinsamt pinsamt pinsamt.

( x ) ljugit för en kompis - är det någon som inte gjort det ? Vita lögner är nödvändiga ibland.

() varit kär i en lärare - UÄH, lägg av

( x ) skolkat - Jag var liten , ful och dum i huvudet...

( x ) legat med en medarbetare - haha jaa, jag och min pojkvän jobbade tillsammans, räknas det?

() sett någon dö - Nej , och det är tur!

( x ) ätit sushi - MUMS MUMS MUMS , ge mig

( x ) varit i ett våldsamt förhållande - ja, när jag var 14 år så hamnade jag väl i lite dåligt sällskap ;)

( x ) tagit smärtstillande - massor, mensvärk, värsta !

( x ) älskar eller saknar någon just nu - älskar baby, saknar bebis

( x ) legat på rygg och sett molnen flyga förbi - Varje dag på min balkong, mysigt

( x ) gjort en snöängel - har jag säkert :)

() haft ett te-party - hahah nej?

() byggt ett sandslott - Jag har inte tålamod till att bygga och hålla på..så tyvärr, jag har inte det

( x ) hoppat i en vattenpöl -  LINA, minns du när vi hoppade och badade i den där vattenpölen för 4 år sen <3

() lekt uppklädd - Va?

( x ) hoppat i en lövhög - höstmys :)

() åkt släde - NEJ,

( x ) fuskat när jag spelat spel - Jag fuskar aldrig , jag bara vinner endå , hela tiden , har väl tur eller något ;)

( x ) varit ensam -  Ja , senast i förrgår somnade jag helt ensam till TVSHOP..

( x ) somnat i skolan/på jobbet - massor av gånger , så jävla pinsamt , och jobbigt också , orkar inte hålla ögonen öppna

() använt ett falskt id - NEJ , jag fixar sånt där endå. Tunnis du vet ;)

( x ) tittat på en solnedgång -  Sthlm 2004 , en speciell kväll ,med en speciell solnedgång :)

() varit med i en jordbävning - NOPE

( x ) rört en orm - räknas skansen?

() sovit under stjärnorna - Vågar inte sova ute sådär , finns mycke mysko folk i uppsala.. 

( x ) blivit kittlad - av älsklingen , härom dagen

( x ) blivit missförstådd - FÖR MÅNGA GÅNGER , jag blir så trötttt

() tagit hand om ett råddjur eller en get - hahaha nej inte vad jag vet

( x ) vunnit en tävling - massor , som sagt jag vinner jämt , utan fusk

( x ) gått mot rött - vem orkar vänta på grönt om man har skit bråttom?

() blivit avstängd från skolan - nej , jag är en good girl ..

() varit i en bilolycka -  nej , tur tur tur, det är ett av mina värsta

( x ) haft kramp - senast igår, mina jävla tår får kramp varje dag.

() varit vittne till ett brott - nä jag har väl haft tur..

( x ) ifrågasatt mitt hjärta - händer ofta , men jag tror endå att man gör rätt om man tänkt genom sina beslut.

( x ) varit besatt av post-it lappar - just NU är jag det faktiskt, blir det på jobbet ,använder dom till ALLT, i brist på annat.

() gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna -  haha sjuk fråga , men jag har faktiskt det :$

( x ) varit vilse -  När jag var fyra och gick på mulle så tappade jag bort dom andra , jag grät i 10 min sen hittade dom mig igen..haha

( x ) varit på andra sidan landet -  japp , min syster bor där ..HBG <3

( x ) simmat i havet - egentligen hatar jag havet och älskar att bada i pool , men jag har badat i havet någon gång.

( x ) känt som om jag håller på att dö - ja, när min fuckade njure inte ville fungera..

( x ) gråtit mig själv till sömns - julia, ensam och tvshop, igår ..haha mobbad 

() lekt polis och rånare - NEJ, konstigt nog

( x ) sjungit karaoke -  jag har sjungit tysk karaoke i Bulgarien , har du?

( x ) betalat för mat med bara mynt -  Gubben på vreten slängde tillbaka dom på mig och sa att banken inte kunde ta emot dom , så jag slapp betala .. men jag försökte iallafall..

() gjort något med mig själv som jag inte borde gjort -  nej , ser jag ut som en kattätare? haha

( x ) busringt -  Våran förra sysselsättning..tihi

( x ) fångat en snöflinga på tungan - Snö är gott , tills man får mask i magen , då är det skit. haha

() dansat i regn - uuh , hatar regn

( x ) skrivit ett brev till tomten - Jag och angelica skrev ett brev och skickade en kam till tomtens skägg när vi var små , som tack fick vi ett varsitt block.. generöst tomten..hmmm

( x ) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om - som sagt , JA

( x ) blåst bubblor - såklart , vem har inte gjort det ?

() gjort upp eld på en strand - ärligt så tror jag inte att jag har gjort det..

() förstört en fest - nej nej nej , jag är en snäll flicka , jag gör inte sånt ;)

( x ) åkt rullskridskor -  Lånade mammas när jag var liten och dom var typ 10 storlekar för stora och jag bröt typ benet. skönt? ja

( x ) fått en önskan inslagen -  en önskan inslagen ? eller att den har slagit in ?
jag måste säga ja , i vilket fall som helst.

() haft sex med en apa - vad fan är det för fråga ? NEJ

(x) burit pärlor - i öronen, på armarna , runt halsen, överallt :) jag älskar pärlor

() ätit hund/katt-mat -Nej , även om Mr A försökte lura i mig det för ett tag sen , haha

() sagt till en främling att jag älskar honom/henne - nej , jag använder inte det ordet bara sådär.

( x ) kysst en spegel -  alla har passerat fjortisstadiet , alla har väl kysst en spegel? eller ?

( x ) sjungit i duschen - typ...JÄMT!

( x ) drömt att jag gift mig med någon - händer flera gånger i veckan..

() limmat fast min hand i något - Nej jag är inte så dum som jag ser ut ;)

() fastnat med tungan i metall - ja , det var det värsta , fick slita loss den och det blödde som fan , jag kanske är dum endå?

() kysst en fisk - NÄÄ, uuh

() varit en cheerleader - Nope, men drömde om det när jag var liten..

( x ) suttit på ett tak -  hur många gånger har vi suttit på linneas förrådstak lixom ? typ 100 ggr ..

( x ) tagit på mig själv - Finns det någon som inte har rört på sig själv någon gång , så kan ni gärna meddela mig..

( x ) tagit på någon annan - Samma sak på den här frågan va ? rädd för baciller?

( x ) skrikit så att jag inte fått luft - Japp , när jag blir arg så är det inte lätt att få mig lugn igen..

( x ) pratat i telefon i mer än sex timmar - gammal kärlek , gamla minnen , långa samtal :)

( x ) stannat uppe hela natten - hänt en gång och jag gör aldrig om det, mådde piss efter..

() inte duschat på en vecka - NEJ , äckligt

( x ) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet -  har jag säkert gjort ...

( x ) klättrat i träd - när jag var liten hos farmor och farfar klättrade jag jämt i träd , liten apa som jag var :)

() haft en träkoja - neej, som sagt inte tålamod till att bygga något sånt där..

() burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger -  neeej , bryr mig inte

() spelat kyckling - Spelat kyckling ? haha vad fan ?

( x ) blivit puttad i en pool med kläderna på - Hmmmm, hmmm , har jag nog blivit någon gång , svårt att minnas.. 

( x ) blivit tillsagd av en främling att jag är het - haha ;)

( x ) brutit ett ben/eller stukat (benet) - inte brutit men stukat 1000 ggr när jag var mindre.

( x ) fångat en fisk och sen ätit den - Nej!

( x ) fångat en fjäril - JA :)

( x ) skrattat så mycket att jag grät - jag skrattar ofta tills jag gråter..

() gråtit så mycket att jag skrattade - neeej , går det ens ?

( x ) fuskat på ett prov - Jaa, tur att jag har dig D så du kan hjälpa mig på italienskan ;)

( x ) haft en Britney Spears-skiva - har haft 1 enda och köper aldrig någon mer..


P & K

BULGARIEN 29 juni - 6 juli , VÄRT ATT MINNAS:


"ett eluttag? ser du nått elutag här någonstans?"
dom satans hissarna som vägrade sammarbeta
stalker-flugan som typ var muterad och kunde bitas ashårt
"NO HOES IN THE ELEVATOR" eller var det barn? neejsh
baby spice, ginger spice: det var vi det
god hore/bra hore? vad är man helst?

JULIA ÄR INTE RÖDHÅRIG nej nej
um-um-um-umBRELLA
vi fick för mycket av "det goda" av bulgarierna på stranden
det är inte lätt att sjunga karaoke på tyska
-VAR ÄR NYCKELN NÅNSTANS???!
all mat som smakade DRITT
förutom på den indiska restaurangen.

"-MATERIAL!!! -vaaaar? -vänster, nu FORT"
spiderman & superman always in our hearts
"eeh.. vad heter 30åringen egentligen? nått med en Stia va?"

3:e dagensyndromet som uteblev
CHRISTOFFER, our savour
en dansk och en norrman fick vi i bagaget
DET SPRICKER UPP!!!!!!!! göre? nej jag skoja..
det jävla bagaget som glömdes, ändå nästan värt
-FAAAAN -VA? vad är det? -jag glömde foten på stranden
Petter som aldrig sett eller hört talas om riskakor
"Va? HETER det riskakor? jag trodde det var ett nickname"
technomusiken blev bara fööööör mycket efter ett tag
men varför klagade folk på ljudnivån på nätterna? vi märkte ju inget.....

Hanna sovandes i korridoren - utelåst av Julia - däckad inne på rummet
Julia - inlåst i rummet av Hanna - ovetandes solandes vid poolen
Glasskrig, chokladglass över hela kroppen.. julia DU började
Har man varit i Bulgarien är ett (lr flera) dopp i klamydiapoolen nödvändigt
"-How much?
-Nice price only for YOU! Happy hour: buy me, get her for FREE!"

våra crackhoeröster i slutet av resan kanske var oundvikliga...
hur som helst, sammanfattningen lyder:
DET VAR NAAAAAAAAJS

P & K

Helgens sammanfattning.

Onsdag: Först jobb som vanligt och efter jobbet  blev det bara att snabbt åka hem , vidare till affären för att handla mat och sen hem igen. Hann knappt duscha, sminka mig och torka håret innan det var dags att dra till stan. Cyklade som en galning till Heidenstam där jonte mötte mig. Vi drog in på Ica köpte lite chips och drog vi hem till Pauline där vi skull förfesta lite. Tyvärr var det ju så att Jonte och Pauline inte hade någon dricka alls , så det blev inte mkt till förfest. Vi bestämde oss för att dra vidare till Lotus istället. Men när vi efter många om och men kommit fram till stan så hade lotus gått i konkurs och vi fick mot våran vilja gå in på SEVEN. Efter redbullvodka,tequlia och x antal öl så drog vi vidare till BJ eftersom vi stod på listan där. Men fyfan vad ovärt det var, det första som händer när jag kommit innanför portarna är att jag träffar mina stora kusiner och sen märker vi att alla på BJ är 25 +..triiist..
Vi drog tillbaka till SEVEN, tog några till shots och gick in.. hade skit kul tills ja vid halv 3 tiden kom på att jag skulle jobba dagen efter..Blöh , jobb + supa = ingen bra kombination.

image5

Torsdag: Vaknade av väckarklockan med världens huvudvärk och illamående, hade verkligen ingen lust att gå till jobbet, Uäh..Gick iväg iallafall och kämpade mig igenom hela dagen fast jag var stå trött så jag trodde att jag skulle dö. Efter jobbet mötte jag upp Linnea och Linnea på stan för vi skulle köpa bröllopspresent till Tzalang.
Var så jävla svårt att hitta på något men tillslut så köpte vi två skit fina morgonrockar som bröllopsparet kan ha hemma i sin nya lägenhet.  Efter det så gick vi till affären köpte lite mat och åkte hem till mig. Vi lagade mat , käkade, "lekte" lite med mina snygga grannar, haha.. När vi skulle kolla på tv vid typ 8 var jag så trött så jag ville bara sova. Jag skulle bara lägga mig ner typ 2 min med Izak på mattan men somnade på en gång. 4 timmar senare vaknar jag av Linnea och Linneas skratt innefrån datarummet, och dom hade INTE väckt mig ! haha
Jag tog bort sminket och hoppade direkt ner i sängen...Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Fredag: Vaknade klockan 6 och var skit pigg, ville bara upp.. Hann fixa allt innan jobbet utan att stressa..SKÖNT och lämnade tjejerna hemma hos mig så dom fick sova lite till... Vid 12 tiden kom dom förbi och lämnade nyckeln och sen gick dagen skit snabbt.. Var meningen att jag skulle gått hem vid 4 så jag skulle hinna att fixa mig till bröllopet men kassan stämde inte och jag blev kvar till kvart i 5, HELVETE , fick skynda mig hem snabbt som fan och fick fixa mig ännu snabbare.. jag som trodde jag skulle komma sent , men det var inga problem , jag kom FÖRE alla andra.... Bröllopet var underbart , med världens vackraste brudpar , älskar dig mama!

image7

Lördag: Vaknar helt ensam i sängen efter att jag hade somnat vid 4 tiden till TVSHOP , haha mobbad.. har precis lagt mig ute på balkongen för att sola då Lina och Hanna ringer eftersom de ville åka och bada vid lyssnarängen.. Får snabba mig som vanligt utav bara helvete och drar ner till stan.. När vi kommer till stan så märker vi att bussen vi ska ta går från mig och att jag inte hade behövt dra ner på stan , SÅ JÄVLA typiskt.. Men vädret och lyssnarängsbadet var iallafall bra ! THE TRINITY ÄR JU ALLTID BÄST?!
På kvällen blev det middag och sen utgång med Hanna och det var väl NAJS ?! eller hur hanna? haha.. helt sjuk kväll och det känns som allt som KAN hända hände.. 
Sen ringde älsklingen och det blev nattmys och sovsällskap, Bäst!

image10



Söndag: Vaknade av att det luktade äckel i hela rummet , men som tur var så hade jag sällskap i sängen av världens finaste.. gick upp och städade medans baby sov vidare för att  mamma och pappa skulle skulle komma hem vid 12.. Baby drog iväg till jobbet och precis när jag ställt in dammsugarn och allt var klart så öppnades dörren och föräldrarna kom hem.. Tog emot lite presenter, käkade lunch och gick sen och la mig med Izak igen , vaknade vid 9 igen och kollade på film med mamma och sen gick jag och la mig igen för tredje gången .. är faktiskt riktigt pigg idag , även fast det vart en stressig helg..kan va najs? haha

P & K


En dag till , på jobbet.

Nu sitter jag här på jobbet igen , och det är helt sjukt lugnt.  har typ kommit 3 patienter på 2 timmar.
Finns verkligen ingenting att göra här förutom att dricka varm choklad och sitta och kolla på helt ointressanta saker på internet..Börjar tröttna på skiten , och det är ju fan 3 veckor kvar ?!  Tur att vi drar till turkiet då istället för att börja skolan, annars hade de här sommarlovet DÖDAT mig.
och jävligt tur att jag får massa pengar för det här annars hade jag fan gett upp för länge sen.


Igår jag och linneorna och fixade på stan och köpte presenter och sen var vi hemma hos mig , vi lagade pastasallad, myste och så busade vi lite med grannarna på andra sidan gatan. haha
Klockan halv 9 så skulle jag gå för att laga en kladdkaka, men istället la jag mig på mattan i vardagsrummet och POFF 3 minuter senare så hade jag somnat . Jag som trodde att Linneorna skulle väcka mig, haha, men klockan halv 12 vaknar jag igen och då har dom fan inte väckt mig. Men det är lika bra , så tidigt som jag ska upp.

Idag så är det jobb som gäller hela dagen , sen Ikväll klockan sex så smäller det , Tzalang och Hunar ska gifta sig , så sött.. Så himla glada för eran skull gumman! Ska bli mys :)

Imorgon kommer älskling , Ännu mer mys !
I LOVE YOU !

Måste fortsätta med jobbet nu..

P & K

Början av sommaren.

fan fan fan , jag glömmer ju bort att blogga hela tiden.. Men det har vart fullt upp den senaste tiden , som vanligt. Men ska försöka bli bättre med det här nu , typ från och med idag?

Har till en början kommit fram till att den här sommaren är skit. Det här kan ju fan inte räknas som sommar?
Ingen värme, inget solande, inget badande och ingen riktig sommarkänsla i kroppen. Fyfan blir så trött på det här pissvädret.. Det är bara molnligt varje dag.
Nu när det är såhär så är jag verkligen glad att jag hann få lite sommarkänsla innan jobbet började!

För det var nämligen så att jag och Hanna gick på stan en dag och satt och käka glass nere vid ån tillsammans med vår nyfunna vän ankan Doris, då vi kom på den underbara idén att vi skulle ta en sista minuten.
Vi sprang fram och tillbaka mellan alla resebyråer och kom fram till att en ospec resa med Fritidsresor skulle vara billigast. 1100 kronor liksom för en resa till Varnas med hotell inkluderat. Jag ringde runt för att få ett godkännade av min far och använde frasen " Du sa ju att man ska göra saker när man är ung, för att man inte kan sen"  rätt flitigt. Efter 10 minuters tjat och ett snack med mamma så var det klart, JAG FICK ÅKA!
Nu blev det ännu mer panik, vi sprang runt till banken och till tågstationen, hit och dit och  vi skulle även kolla hur vi skulle ta oss till örebro eftersom resan gick därifrån. Efter säkert 1 timmes spring så var vi ÄNTLIGEN klara för att betala resan och bara dra iväg.
Vi var så jäävla glada.
Men tror du att resan fanns kvar ?! Knappast.. det var någon jävel som hade kommit in precis innan oss och köpt den..Fan va surt det kändes! Trodde jag skulle börja gråta..och hanna såg inte heller särskilt glad ut..

dagen efter letade vi som galningar på internet efter en ny lika billig resa, och dagen efter det också.
Tre dagar efter så hade vi nästan gett upp hoppet eftersom alla resor låg på typ 3500 elle mer.
Men då kom den , VÅR resa till Bulgarien, Vladislav hotell, Golden Sands! 
Vi fick visserligen betala 2600 kronor men det var det lätt värt såhär i efterhand!

Resan var underbar, Sällskapet var underbart, Vädret var bäst, priserna var låga och GOLDEN SANDS är bäst!

dit ska vi väl tillbaka , eller hur hanna?!



Direkt nu när jag kommit hem från resan , sitter jag här på jobbet, tar emot patienter , somnar emellanåt, dricker varm oboy, är inne på msn och kollar på det äckliga vädret.  Solbrännan är borta och jag är bakis sen igårkväll.. kan inte bli mycket bättre..Hrmf..


Nu är det bara jobb som gäller halv 8 till 5 varje dag och sen om 5 veckor så är det dags för nästa utlandsresa..

Flower Garden , ALANYA, här kommer vi !

Fan ,måste kila , har massa att göra helt plötsligt...

P & K


RSS 2.0